Nytt passersystem med integrerad porttelefon

Nu är det dags för nytt passersystem då vårt nuvarande fungerar dåligt och inga reservdelar finns att tillgå. Nytt modernt passersystem från Axema inklusive digitala informationstavlor (ersätter nuvarande entrétavlor) installeras på försommaren. Systemet kan senare kompletteras med bokningssystem för tvättstugor, källarlokaler, soprum samt garage.

Portkod
Du som boende behöver inte göra någonting. Nuvarande kod gäller.

Porttelefon
Du som boende vill finnas med i porttelefonen (alla över 18 år), maila namn + telefonnummer till passersystem@gumshornet.se . Det går bra att ha flera nummer. Du kommer bli uppringd via vanlig telefoni, i vårt fall VOIP-IP-telefoni.

Digital informationstavla
Du som boende behöver inte göra någonting.

OBS! Ringklockor slutar fungera!
Efter installation av nya passersystemet slutar våra dörrklockor att fungera. Detta beroende på befintliga system hänger ihop. Då den boende själv ansvarar för bland annat dörrklockan ombesörjer inte föreningen att ny installeras.
Vår fastighetsskötare Cura har tagit fram ett paket som innehåller ny ringklocka och installation. Du beställer direkt från Cura och betalar även till dom. Grundpriset ligger på 500:- inkl moms. Maila till info@curacenter.se, eller ring 08 21 91 11.

För den händige som vill köpa och installera själv finns en lathund att ladda ner nedan som beskriver hur man går tillväga. Tryckknappen på dörrkarmens utsida behöver inte bytas.

Årsstämma, ”save the date”

BRF Gumshornets Årsstämma går av stapeln den 29 juni. Pga restriktioner kring Corona och en förhoppning att så många som möjligt har fått vaccin till dess har vi i år valt att lägga stämman så sent som möjligt på året. Vi återkommer med kallelse.

Soliga hälsningar
Styrelsen BRF Gumshornet