God Helg!

I år har vi utökat belysningen i parken för att skapa lite extra ljus och en trivsam känsla för alla som stannar hemma över jul- och nyårshelgen.

Julbelysning och levande ljus

Levande ljus är stämningsfullt men tänk på att aldrig lämna tända ljus obevakade och kontrollera era brandvarnare. Utomhusbelysningen måste vara kopplad till ett jordat uttag och se över att alla kontakter och sladdar är i gott skick.

Avvärj inbrott!

Se gärna till att några lampor går på tidur om ni är bortresta och peta in grannens post för att vår fastighet ska se mer bebodd ut.

Nya medlemmar

Nya medlemmar välkomnas till Gumshornet med en rundtur tillsammans med en styrelseledamot.

Wellpapp och kartonger

Vi är en stor förening och kärlen i miljörummet blir snabbt fyllda trots att vi har utökat tömningen av dessa. Vänligen se till att kartonger blir vikta och var noga med att sortera ert avfall.

I hushållssoprummet är det viktigt att nyttja kärlen längst in för att undvika att de kärl som står närmast dörren blir överfyllda. När locken är öppna sprids soplukten snabbt.

Fastighetsskötsel

Fastighetsskötare Magnus nås via ärenden/felanmälan på hemsidan och finns tillgänglig på Gumshornet månd, torsd och fred. I december är Magnus här 20, 23, 27, 30 och 31 (halvdag).

Får du mail från föreningen? Om inte, maila info@brfekonomen.se för att inte missa viktig information som gäller föreningen.

Vi önskar ett härligt julfirande!
Styrelsen och fastighetsskötare Magnus/Cura Förvaltning